[./inici.html]
[./empresa.html]
[./productes.html]
[./on_som.html]
[./contactar.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Ceràmiques SANT LLOP s.l.
L'empresa va néixer l'any 1972 amb el nom de Ceràmiques CB s.a., fent referència als seus fundadors, el Sr. Clavell i el Sr. Bassas.

En els seus inicis els seus productes eren totalment artesanals, treballats a mà i amb el torn, i amb acabats rústics. Amb els anys es van anar introduint diferents colors, i d'aquesta manera es va anar adequant la definició dels productes per aconseguir un equilibri entre el disseny i la funcionalitat.

Després de passar per diferents períodes on el sector ha estat sotmès a inestabilitats a causa de l'anomenada "globalització", l'empresa decideix reestructurar la seva gamma de productes.
Actualment l'empresa, amb el nom de Ceràmiques Sant Llop s.l., dirigida pels fills dels seus fundadors, s'ha especialitzat amb la producció d'artícles de cuina i decoració, sempre mantenint l'essència artesanal. Gràcies a la incorporació de nous components ceràmics, Ceràmiques Sant Llop s.l. disposa d'una extensa gamma d'acabats en tots els seus artícles i una gran flexibilitat per adequar el producte segons les necessitats del client. Igualment, i gràcies a mantenir l'artesenia en els seus productes, es pot personalitzar qualsevol artícle ja sigui introduint un texte, forma o color, aconseguint així l'exclusivitat.